Baby-names-guide.com Frumusete Styling parul tau atunci când nu se poate obține cut

Styling parul tau atunci când nu se poate obține cut

Cu toții am avut acele momente când am așteptat prea mult să ne tundem. Zilele sunt ocupate, întâlnirile sunt reprogramate… sau o pandemie globală te obligă să stai acasă. Chiar dacă saloane în unele state încep să se deschidă, multe vor fi încă un timp, și, din păcate, un nod de top este satisface doar pentru atât de mult timp.

Mulți dintre noi nu au unde să meargă, și în afară de video conferință de apeluri pentru locul de muncă, nu putem simți avem motive pentru a face părul nostru în fiecare zi. Dar pregătirea pentru a doua zi și punerea unor eforturi în aspectul nostru este de multe ori la fel de mult pentru beneficiul nostru mental și emoțional, deoarece este de a ne face prezentabil pentru alții. Mai ales în zilele în care te simți albastru, poate fi un avantaj pentru starea ta de spirit să-ți faci timp să ai grijă de tine fizic.

Din motive independente de voința noastră, mulți dintre noi sunt în creștere neintenționată în încuietori noastre de iarnă. Dacă sunteți mâncărime pentru a încerca ceva nou, aici este o selecție de stiluri de cinci minute pe care le puteți încorpora în repertoriul dumneavoastră atunci când sunt afară și despre în lume din nou.

Iată o selecție de stiluri de cinci minute pentru păr care (folosit pentru a fi) scurt, mediu, și lung, precum și câteva sfaturi cu privire la tăierea breton proprii și atingerea până rădăcini. Sperăm că aceste trucuri vă va ajuta să îmbrățișeze părul pe care îl au chiar acum și să ia în considerare posibilitățile pentru alte direcții stilul tau ar putea lua.

Leave a Reply