Baby-names-guide.com Moda Sfaturi pentru ridicarea stilului de lucru-de-acasă

Sfaturi pentru ridicarea stilului de lucru-de-acasă

Există într-adevăr pentru a împuternici femeile să fie mai mult de cine sunt. În timp ce o parte din conținutul nostru, ar fi următorul articol, este gratuit, publicația noastră depinde de suportul cititorului. Gândiți-vă să sprijiniți misiunea noastră alături de noi la Verily Yours. Calitatea de membru vă oferă conținut exclusiv și sprijină publicația noastră, inclusiv eforturile noastre de a dezvolta o revistă tipărită. Alăturați-vă aici.

Printre numeroasele efecte ale coronavirusului roman a fost pentru mulți (norocoși) oameni experiența inedită de a lucra de acasă. Săptămâna unu de carantină, este posibil să fi experimentat fiorul de a participa la o întâlnire sau de predare o clasă în timp ce poartă pantaloni de pijama și flip flops. Dar, ca mulți oameni muta în săptămâna cinci, șase, sau șapte (sau mai mult!) de carantină, noutatea a purtat off.

Hainele pe care le purtăm au un impact semnificativ asupra felului în care ne simțim, așa că dacă simți că porți pijamale toată ziua, nu ești singurul. Punerea pe haine reale poate face sa te simti mai treaz și gata să ia pe zi. În plus, atunci când întreaga viață este centrată în dormitor și camera de zi, este important să setați un fel de limite în jurul locul de muncă, somn, și să se joace. Adesea, există limite fizice în jurul acestor activități: te duci la locul de muncă; joacă la săli de sport, cafenele sau case ale prietenilor; și să doarmă acasă. Lucrul de acasă necesită creativitate în stabilirea acestor limite. Doar purtarea pijamale sau transpirații pentru a dormi în, de exemplu, poate semnala organismului dumneavoastră că este timpul să nu se mai gândească la locul de muncă.

Pe de altă parte, poate fi greu să te motivezi să te schimbi din pantaloni de trening atunci când nu vei vedea pe nimeni toată ziua, oricum. Check out sfaturi de mai jos pentru strategii pentru a obține îmbrăcat în timp ce stau confortabil.

Alege confortul din partea de jos
Pantaloni mai rigid, mai structurate, cu talie restrictive nu sunt la fel de confortabil pentru a sta pe podea, lounging, sau orice altă postură la domiciliu s-ar putea lua. În schimb, uita-te pentru pantaloni cu talie ușor și țesături moi, ar fi vintage, relaxat, sau rupt-in blugi, blugi cu un pic de stretch, hârtie-sac-talie pantaloni, chinos, sau pantaloni palazzo. Aceste tipuri de pantaloni vă permit să lucreze la un birou în picioare (care ar putea fi o cutie pe o masă) sau întinde pe podea pentru o schimbare de ritm. (Evitați pijamale sau pantaloni lounge pe apeluri video profesionale doar în cazul în care ajunge prea departe pentru un pahar de apă și dezvăluie accidental PJs flanel roz!)

(Kristen de O Fashionista Classy poartă pantaloni de hârtie-sac cu un camisole slouchy și cardigan lung.)

(Moale, relaxat, stil prieten, sau blugi baggy sunt toate mai confortabile pentru a lucra de la domiciliu.)

(Aceste blugi relaxat și de mătase de top face pentru o mare tras-împreună la domiciliu uite.)

(Slouchy pe partea de jos, de afaceri pe partea de sus.)

Du-te dressier pe partea de sus
Unii stilisti numesc această strategie „masă-top” dressing, pentru că se concentrează pe ceea ce poate fi văzut deasupra unei mese sau un birou. Acest lucru este util mai ales pentru toate acele întâlniri Zoom și Skype, care vă va arăta doar de la fața în sus, oricum. Purtați un buton structurat în jos cu cercei, sau încercați o bluză cu un colier de declarație sau un teanc de piese delicate.

(Monocromatic separă arata extra inteligent!)

(Purtați un pulover confortabil gât echipajului cu cercei și un chiflă-săriți tocuri!)

(Împerecheați un buton de mătase cu pantaloni scurți când se încălzește.)

Pentru a blazer sau nu la blazer?
De lucru de la domiciliu este o mare de timp pentru a rupe pulover-blazer, dacă aveți unul. Nu numai că gulerele și reverele lor adaugă o anumită structură la o ținută, dar sunt moi și nu ușor de încrețit. Blazers arata profesionist pentru întâlniri Zoom, dar sunt mai puțin prietenos pentru a lucra pe canapea. Dacă aveți nevoie de mai multă căldură decât oferă o bluză, lipiți-vă cu pulovere moi și cardigane care sunt atât confortabile, cât și mai profesionale decât hanoracele. Cardigans lung și kimono-uri pot lucra bine, de asemenea, dacă doriți să strat.

(Nu riduri aici!)

(Puteți purta în continuare piese distractive. Julia de Lemon Stripes perechi de corali cu roz pastel.)

Stick cu fuste ușor și rochii
Atunci când lucrează de acasă, veți dori să poarte piese unfussy care nu restricționează secțiunea de mijloc sau picioare. În caz contrar, după câteva ore s-ar putea obține frustrat și schimba dreapta înapoi în pijamale! Pentru femeile care se bucură de rochii, rochii de schimb, rochii wrap, și fuste cu elastic sau altfel confortabil talie sunt alegeri bune.

(Ce elemente de vacanta breezy puteți scoate din dulap?)

(Afectuos Audrey amestecă un pulover moale cu o fusta confortabil.)

Susține-ți picioarele
Continuați să vă sprijiniți picioarele, dacă au nevoie, cu pantofi confortabili sau papuci. Acest lucru este important mai ales dacă aveți lemn de esență tare sau gresie podele, sau dacă lucrați la un birou în picioare. Unii papuci sunt făcuți pentru căldură, în timp ce alții oferă mai mult de amortizare. Ascultă-ți picioarele!

Leave a Reply