Baby-names-guide.com Frumusete Căutarea mea pentru tratamente alternative pentru acnee hormonale

Căutarea mea pentru tratamente alternative pentru acnee hormonale

Tocmai intram pe 20 de ani când a apărut temuta acnee hormonală. M-am luptat întotdeauna cu acnee, dar acest lucru a fost diferit: pete mari, dureroase pe care am putut simți adânc în pielea mea, însoțită de cicatrici rău. Aș auzit întotdeauna că lăsând adolescenti in urma a însemnat lăsând acnee în urmă, dar cu mine (și mama mea și bunica înainte de mine), a fost diferit. În loc de mici pete sora mea adolescenta plâns despre, am fost afectat cu chisturi mari, urât pe bărbie mea, maxilarului, și obrajii-indiferent de cât de mult timp am dedicat pentru îngrijirea pielii sau ceea ce am tăiat din dieta mea.

Suspiciunile noastre au fost confirmate de vizita unui medic: Am fost diagnosticat cu sindromul ovarelor polichistice (PCOS). O condiție cu o varietate de simptome, inclusiv creșterea părului nedorite, perioade neregulate, creșterea în greutate inexplicabilă, și acnee hormonală încăpățânat am fost lupta cu, PCOS pot fi diagnosticate prin simptome sau printr-un test de sânge care poate indica un exces de androgeni, un grup de hormoni care include testosteron (citeste mai mult aici).

Direcție departe de controlul nașterii
Soluția ușoară pentru acnee hormonală este controlul nașterilor. Un exces de androgeni-chiar și fără PCOS-poate provoca probleme de acnee, și de control al nașterii poate reduce circulația androgenilor. Dar eram îngrijorat de efectele secundare mentale și emoționale grave ale controlului nașterilor.

Leave a Reply